Bogholder og revisor i Slagelse

Få et tilbud

Få håndteret din økonomi professionelt

Er du erhvervsdrivende i Slagelse og søger en moderne og fleksibel revisor eller bogholder, der kan skabe klarhed og overblik over din forretnings økonomi?

TalXperten er en moderne bogholder- og revisionsvirksomhed, der arbejder på et højt professionelt plan for at garantere din virksomhed et fejlfrit og retvisende regnskab. Som forretningsdrivende har du med stor sandsynlighed ikke tid til at bruge din arbejdsuge på bogføring og revision, hvorfor vi tilstøder din virksomhed som økonomisk sparringspartner.

Vi håndterer dine budgetter og regnskaber professionelt, så du kan navigere sikkert og træffe sunde beslutninger ud fra et økonomisk præcisionsarbejde.

Få en totalløsning

Hos TalXperten hjælper vi dig med alt fra daglig budgetstyring til lønregnskaber eller hele årsregnskaber. Som bogholder og revisor i Slagelse er det vores opgave at skabe økonomisk klarhed for din forretning, så du til hver en tid kan bevæge dig hensigtsmæssigt med fodfæste i det totale økonomiske overblik og derved fokusere på at nå forretningens mål.

Da moderne forretningsgang kræver fleksibilitet og en bred vifte af kompetencer, kan du nyde godt af vores erfaring, hvormed vi har kendskab til de mest gængse systemer i det danske erhvervsliv. Vi hjælper med indgående kendskab til systemer som E-conomic, Focus IT, Dinero, Microsoft C5, Dataløn, Navision m.fl.

Det giver en gnidningsfri overgang, når vi hjælper med at holde orden i økonomien og dokumentere alle nødvendige forhold i jeres regnskaber. Vi arbejder naturligvis velstruktureret og efter gældende standarder, så din forretning kan videregive f.eks. årsregnskabet og være sikker på, at de godkendende instanser forstår jeres dokumentation 100% korrekt, da alt er korrekt noteret og formaliseret.

Få en løsning, der passer dig

Hos TalXperten møder du dygtige og fleksible bogholdere og revisorer, der hjælper med alt fra iværksætteri til bogføring og løn, skat og moms samt årsregnskaber og meget mereKontakt os på +45 2635 2296[email protected], eller udfyld kontaktformen for at høre mere.

Uforpligtende tilbud
Er du menneske?

Bogføringspriser fra kun 350 kr!