TalXperten oplever stor vækst og udvider nu også med nyt kontor i Aarhus.

TalXperten er vokset ud af sin base i Kolding. Først til København, hvor vi åbnede kontor 1. oktober 2018, og nu også til Aarhus C, hvor vi åbner nyt kontor den 2. januar 2019.

Kontoret er placeret lige i hjertet af Aarhus, i Mejlgade 95, 1. sal, 8000 Aarhus C. Med lidt optimisme og kreativitet kan vi lige skimte Aarhus Havn.

Vi er kendte for vores høje kvalitet til jyske priser og at alle vores dygtige og erfarne medarbejdere er i øjenhøjde med vores kunder – lige fra den lille enkeltmandsvirksomhed eller butik til de mellemstore virksomheder. Vi tilbyder vores service indenfor moms, lønninger, årsregnskaber, skatteopgørelser/selvangivelser, controlling, budget, estimater og rapportering til ledelse, bestyrelse og banker indenfor næsten alle brancher.

TalXperten har i 2018 oplevet en stor interesse fra både eksisterende og nye kunder, hvilket har resulteret i, vi har udvidet ejerkredsen, og sammen med den nye ejerkreds har vi ansat nyt personale og søger løbende nye dygtige medarbejdere indenfor bogføring, regnskab og revision.

Hvis du vil have en helt uforpligtende snak om regnskaber i høj kvalitet til ægte jyske priser, så kontakt endelig Tanja på tlf. 26 35 22 96 eller email ‘[email protected]’.