Bogholder og revisor i Næstved

Få et tilbud

Søger du en professionel revisor eller bogholder?

Driver du virksomhed i Næstved og søger en revisor eller bogholder, som kan forvandle komplekse regnskaber til et klart overblik? Hos TalXperten gør vi netop det. Vi hjælper dig med at overskuelig gøre forretningens regnskaber, så du til hver en tid har et aktuelt og retvisende billede af din virksomheds økonomi.

Der er flere gode grunde til at have løbende økonomisk overblik som virksomhedsdrivende. Du får nemlig ikke bare overblik over resultater og forretningens daglige transaktioner, du får også mulighed for at finde løbende forretningspotentialer og gøre op med fejlkalkulationer, der på sigt kunne udgøre en risiko. Sidst, men ikke mindst, hjælper en bogholder eller revisor dig med at undgå bøder eller sanktioner fra myndigheder og SKAT, da du med professionel hjælp altid afslutter dine regnskaber og indberetninger korrekt og til tiden.

Hvorfor vælge TalXperten?

Hos TalXperten er du mere end et nummer. Derfor lægger vi vægt på at formidle de regnskaber, vi udarbejde for dig, på en forståelig måde så du har den viden, der er nødvendig at besidde i din virksomhed. Da vi samtidig anerkender dit behov for både hurtig og effektiv assistance, har vi oparbejdet brede kompetencer, så vi let kan hjælpe med alle revisions- og bogføringsbehov i virksomheden. F.eks. kender vi hjemmevant de hyppigst brugte programmer inden for regnskab og løn, hvilket blandt andet inkluderer E-conomic, Focus IT, Billys Billing, Dinero, Microsoft C5, Dataløn, Navision og mange flere.

Det betyder, din virksomhed får en samarbejdspartner, der ikke kræver en længere indkørselsperiode, men bidrager med værdi til forretningens økonomistyring fra første øjeblik.

Konkurrencedygtige vilkår

Som forretningsdrivende kender du naturligvis betydningen af konkurrencedygtighed. Det gør vi også hos TalXperten, hvor du får konkurrencedygtige priser uanset din virksomheds størrelse. Faktisk arbejder vi med bogføringspriser fra bare 300 kr. per time, men uden at binde dig op på aftaler. I stedet får du fuld fleksibilitet fra engagerede medarbejdere, der ikke kaster om sig med ord som ventetid.

Din forretning får tilført kvalitetsbevidst rådgivning med bred erfaring fra uddannede bogholder og revisorer, som altid afleverer regnskaber, bilag og andre dokumenter til tiden. 

TalXperten er din professionelle bogholder og revisor i Næstved, hvis du søger en pålidelig sparringspartner, der hjælper din virksomhed med alle de økonomistyringsopgaver, du har behov for – og formår at gøre det på et forståeligt sprog inden for aftalte tidsramme.

Få en løsning, der passer dig

Hos TalXperten møder du dygtige og fleksible bogholdere og revisorer, der hjælper med alt fra iværksætteri til bogføring og løn, skat og moms samt årsregnskaber og meget mereKontakt os på +45 2635 2296[email protected], eller udfyld kontaktformen for at høre mere.

Uforpligtende tilbud
Er du menneske?

Bogføringspriser fra kun 350 kr!