Ledelsesrapportering

Få et tilbud

Ledelsesrapportering

Når en virksomhed skal udvikles, er det vigtigt ikke kun at vide hvordan ”historikken” ser ud – altså hvordan præsterede virksomheden i de forgangne regnskabsperioder. Det er nok endnu vigtigere at få nogle indikatorer på hvor virksomheden er på vej hen hvis den fortsætter med samme trend som de forgangne regnskabsperioder er blevet realiseret, fordi så kan du/I måske også få nogle gode værktøjer til at beslutte hvilke ”knapper” der skal drejes på for at sikre at der bliver arbejdet på de rigtige ting i virksomheden, de rigtige ting i forhold til virksomhedens strategi og målsætninger.

 

Har du/I brug for en ledelsesrapporterings pakke som er tilpasset dit/jeres behov? Vi kan tilbyde flere rapporteringspakker, både en standard pakke men også rapporteringer tilpasset netop dit/jeres behov:

  1. Resultatopgørelse og balance
  2. Pengestrømsopgørelse
  3. Budget og estimater
  4. Nøgletal og KPI’ere (key performance indicators)
  5. Analyser af nøgletal og KPI’ere
  6. Forslag til optimeringer i forretningsdriften

TalXperten’s medarbejdere har alle mange års erfaring med stærke indarbejdede rutiner og interne kontroller, som sikrer at rapporter afspejler de faktiske forhold og registreringer i virksomheden. Alle registreringer i bogholderiet og alle rapporteringer er nøje afstemte.

Kontakt TalXperten og få et tilbud på løsninger som er tilpasset dit/jeres behov.

Få en løsning, der passer dig

Hos TalXperten møder du dygtige og fleksible bogholdere og revisorer, der hjælper med alt fra iværksætteri til bogføring og løn, skat og moms samt årsregnskaber og meget mereKontakt os på +45 2635 2296[email protected], eller udfyld kontaktformen for at høre mere.

Uforpligtende tilbud
Er du menneske?

Bogføringspriser fra kun 350 kr!