Bogholder og revisor i Kolding

Få et tilbud

Vi skaber økonomisk overblik

Hos TalXperten børster vi støvet af de fordomme, mange forbinder med en bogholder eller revisor. Ganske vidst er vi på hjemmebane i tal og regnskaber, men et moderne bogholderi er meget mere end det.

For os handler det om at give dig tryghed. At overdrage dig et tydeligt indblik i din virksomheds økonomi, så du kan navigere din forretning bedst muligt. Samtidig er vi af den overbevisning, at du får lettere ved at drive din forretning, når vi leverer komplette service løsninger.

Den fleksibilitet tillader dig at samle alt fra regnskab til løn, fakturering, kreditorstyring, selvangivelser samt meget mere og overdrage det til én fast samarbejdspartner. Det giver dig tid til din kerneforretning, så du kan fokusere på at skabe resultater og indfri dine målsætninger.

Har du styr på virksomhedens budgetter og regnskaber? Hvis ikke, så lad TalXpertens revisor hjælpe med at skabe klarhed og overblik. Så du er sikret orden i dine regnskaber og kan justere virksomhedens aktiviteter med det korrekte afsæt i økonomien. Det sikrer en sundere virksomhedsdrift, hvor beslutninger træffes på en solid baggrund.

 

Få tryghed og professionalisme

TalXperten stiller altid en professionel og kvalitetsbevidst revisor eller bogholder til rådighed, der foruden at kontrollere at alle tal, der optræder i dit årsregnskab, er faktiske og passende, rådgiver og tilbyder sparring, så du kan træffe de optimale økonomiske beslutninger. Vi arbejder som bogholder og revisor i Kolding, men servicerer mange kunder i omkringliggende byer som Fredericia, Middelfart, Vejle, Billund – ligesom vi nu også har udvidet til også Aarhus og København, hvormed vi dækker Danmark.

Hos TalXperten hjælper vi virksomheder i alle størrelser og sammensætninger med at løse deres bogføringsbehov inden for bogføring, løn og regnskab. Det gør vi takket være et solidt kendskab til de mest anvendte programmer inden for regnskab og løn, hvilket blandt andet inkluderer E-conomic, Focus IT, Dinero, Microsoft C5, Dataløn, Navision og mange flere. Helt præcist betyder det, at vi altid kan omstille os til virksomhedens vante rutiner, hvorved vi indgår gnidningsfrit og varetager jeres økonomihåndtering professionelt fra første dag.

Din bogholder og revisor i Kolding

Som professionel forretningsdrivende er du naturligvis interesseret i, at selv komplekse bogholder- og revisionsopgaver varetages med sikker pen-føring.

Det påviser nemlig, at du har orden i din økonomi – ligesom klarhed over dine regnskaber tillader dig at reagere på muligheder og udfordringer i tide og dermed styre økonomien snarere end at lade dig styre.

Hos TalXperten overdrager vi dig veludført og veldokumenteret arbejde, der følger alle gældende standarder. Det betyder, du trygt kan videregive dokumenterne til myndighederne , naturligvis med vished for at de forstår jeres regnskaber 100 procent.

Vi sørger altid for, at dine regnskaber er udført professionelt og vigtigst af alt til tiden – hver gang. Vi er trods alt mennesker, der forstår og respekterer dine økonomiske forretningsbehov og forpligtigelser som virksomhed.

Her hjælper vi virksomheder i alle størrelser og sammensætninger med at løse deres bogføringsbehov inden for bogføring, løn og regnskab. Det gør vi takket være et solidt kendskab til de mest anvendte programmer inden for regnskab og løn, hvilket blandt andet inkluderer E-conomic, Focus IT, Dinero, Microsoft C5, Dataløn, Navision og mange flere. Helt præcist betyder det, at vi altid kan omstille os til virksomhedens vante rutiner, hvorved vi indgår gnidningsfrit og varetager jeres økonomihåndtering professionelt fra første dag.

Du finder os her:

Centervej 2A, 6000 Kolding

Telefon: 71 74 71 91

 

Maerk ApS

Jeg er ovenud tilfreds med TalXperten, som jeg har benyttet som bogholder og rådgiver.

Det har været en 100% positiv oplevelse. Opgaver bliver løst perfekt og til tiden. Der er aldrig ventetid på henvendelser. Desuden bliver alle problemstillinger nøje vurderet – og givet den tid der skal til for at finde den bedste løsning.

Jeg giver TalXperten mine bedste anbefalinger.

Jesper Andersen

TalXperten har været utrolig behjælpelige med alt fra opstartsrådgivning, og til hjælp ved etablering af selskab.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tanja, fra TalXperten, og du kan regne med at være i trygge hænder hos hende.
Profillageret.dk

DLO Rengøringsservice

Kan kun andbefale TalXperten.

Efter en stor nedgang i firmaet er det lykkedes at samle det hele op igen. Nu ikke engang et år senere er vi oppe igen.

Uden Tanja’s hjælp havde det ikke aldrig lykkedes.

Tanja har styr på tingene.

FarmControl Group Aps

Vi har brugt TalXperten i knap 3 år nu,og kan i den grad sige de lever op til deres navn. Tanja er en super dygtig og utrolig engageret revisor, som får ordnet tingene til tiden. For os er det skønt at har vi spørgsmål selv efter 15.30 så kommer vi igennem og får løst det.
Kan i den grad kun give mine varmeste og bedste anbefalinger til TalXperten.

Få en løsning, der passer dig

Hos TalXperten møder du dygtige og fleksible bogholdere og revisorer, der hjælper med alt fra iværksætteri til bogføring og løn, skat og moms samt årsregnskaber og meget mereKontakt os på +45 2635 2296[email protected], eller udfyld kontaktformen for at høre mere.

Uforpligtende tilbud
Er du menneske?

Bogføringspriser fra kun 350 kr!