Bogholder og revisor i København

Få et tilbud

Professionel økonomisk rådgivning i København

Søger du en pålidelig og billig revisor eller bogholder i København og Hovedstadsområdet?

Hos TalXperten gør vi op med de støvede fordomme om, at bogholderi og revision foregår i et langsomt tempo og til priser, der er urimeligt høje. Vi ved, at du driver en moderne virksomhed og har behov for serviceydelser, der tilfører værdi til forretningen og ikke agerer bremseklods.

Derfor er vi billige, fleksible og kender de regnskabssystemer, der anvendes i erhvervslivet.

Tøv endelig ikke med at kontakte TalXperten – din bogholder eller revisor i København.

 

Bogholder og revisor i København

Få svar på de store spørgsmål

Nogle gange opstår der behov for at få øjeblikkelig indsigt i driftsregnskaber, transaktioner og andre regnskaber, når virksomheden skal et retvisende billede til at træffe beslutninger. I sådanne tilfælde kan du forvente hurtigt svar, der bliver kommunikeret effektivt og forståeligt.

Vi bidrager dog med mere end bare indsigt i den umiddelbare økonomiske situation. Som din bogholder eller revisor i København, kan vi klare meget mere end bare revision. Faktisk opfordrer vi dig til at udnytte vores indsigt i din forretning og gøre det til én af dine konkurrencefordele.

Med viden om virksomhedens økonomi, kan vi hjælpe dig med at udnytte dine muligheder bedre. Måske ønsker du at se på din likviditet, så virksomheden altid er forberedt på den løbende drift? Måske du ønsker at undersøge, hvorvidt dine omkostninger kan forbedres, om din indkøbsstruktur kunne være mere hensigtsmæssig eller om du på anden vis kan forbedre bundlinjen ved at justere med smarte træk? Måske du ønsker at undersøge dine muligheder for at spare penge via bedre bankfinansiering? Måske du ønsker en benchmarkanalyse af dine konkurrenter på baggrund af deres årsregnskaber?

Vi hjælper dig både med daglige rutinespørgsmål og de store undersøgelser, der sætter skub i vækst, reducerer omkostninger eller giver dig viden til at forbedre bundlinjen.

Erfaren bogholder og revisor i København

Din virksomheds økonomi fortjener at blive tilset af professionelle fagfolk med blik kvalitet. Vi mener, du får den bedste oplevelse, når du har et nært samarbejde med os, da det er med til at garantere orden i dine regnskaber og den økonomi, virksomheden træffer beslutninger ud fra. Ved at indgå i et tæt samarbejde med professionelle bogholdere og revisorer i KBH og Hovedstaden giver du din forretning adgang til ressourcer, der kan varetage alt fra store opgaver som skat- og årsregnskaber såvel som lønregnskaber, momsregnskaber, debitor- og kreditorstyring, selvangivelser, dag-til-dag bogføring og meget mere.

Som moderne revisor og bogholder i København og omegn lægger vi stor vægt på vores brede vifte af kompetencer samt erfaringer med de systemer, der gør sig gældende i det danske erhvervsliv.

Det betyder, vi helt gnidningsfrit glider ind i de systemer og rammer, som virksomheden kender til og er tryg ved. Det er blandt andet Focus IT, E-conomic, Winkompas, Dinero, Billys Billing, Sigma, Navision, Microsoft C5, Dataløn og mange flere.

Du finder os her:

Refshalevej 163 A, 1.sal tv., 1432 København K

Telefon: 71 74 71 91

Maerk ApS

Jeg er ovenud tilfreds med TalXperten, som jeg har benyttet som bogholder og rådgiver.

Det har været en 100% positiv oplevelse. Opgaver bliver løst perfekt og til tiden. Der er aldrig ventetid på henvendelser. Desuden bliver alle problemstillinger nøje vurderet – og givet den tid der skal til for at finde den bedste løsning.

Jeg giver TalXperten mine bedste anbefalinger.

Jesper Andersen

TalXperten har været utrolig behjælpelige med alt fra opstartsrådgivning, og til hjælp ved etablering af selskab.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tanja, fra TalXperten, og du kan regne med at være i trygge hænder hos hende.
Profillageret.dk

DLO Rengøringsservice

Kan kun andbefale TalXperten.

Efter en stor nedgang i firmaet er det lykkedes at samle det hele op igen. Nu ikke engang et år senere er vi oppe igen.

Uden Tanja’s hjælp havde det ikke aldrig lykkedes.

Tanja har styr på tingene.

FarmControl Group Aps

Vi har brugt TalXperten i knap 3 år nu,og kan i den grad sige de lever op til deres navn. Tanja er en super dygtig og utrolig engageret revisor, som får ordnet tingene til tiden. For os er det skønt at har vi spørgsmål selv efter 15.30 så kommer vi igennem og får løst det.
Kan i den grad kun give mine varmeste og bedste anbefalinger til TalXperten.

Få en løsning, der passer dig

Hos TalXperten møder du dygtige og fleksible bogholdere og revisorer, der hjælper med alt fra iværksætteri til bogføring og løn, skat og moms samt årsregnskaber og meget mereKontakt os på +45 2635 2296[email protected], eller udfyld kontaktformen for at høre mere.

Uforpligtende tilbud
Er du menneske?

Bogføringspriser fra kun 350 kr!