Bogholder og revisor i Holbæk

Få et tilbud

Professionel revision og bogholderi

Når du benytter en ekstern revisor eller bogholder, slipper du som erhvervsdrivende for at stå med ansvaret for de komplicerede regler og krav, loven foreskriver. Regnskaber, budgetter, drift og likviditet er naturligvis en vigtig del af forretningens administration, hvorfor du med fordel kan tildele opgaven til TalXperten – din bogholder og revisor i Holbæk.

Her møder du udelukkende erfarne bogholdere og revisorer, der giver dig overblik over din virksomheds økonomi og sørger for, dine regnskaber fremstår professionelle – og ikke mindst korrekte. Skarp kontrol med dine transaktioner og drift samt en revisionspåtegning af dit årsregnskab er ikke blot sund fornuft for virksomheden, der ønsker at træffe strategiske beslutninger på baggrund af et reelt økonomisk billede. Det er også en investering, som kan gøre det lettere at forhandle gunstige vilkår på plads i forhold til bankens finansieringsmuligheder eller stille forretningen i et bedre lys hos interessenter.

Teknologisk velbevandrede

I dag anvender forskellige forretninger et bredt spektrum af forskellige systemer til regnskab og løn, som virksomheden allerede er bekendt med og har integreret i arbejdsgangen. Vi ønsker ikke at ændre jeres rutiner, hvorfor vi har bredt kendskab til markedets bedste og mest gængse økonomihåndteringssystemer som bl.a. E-conomic, Focus IT, Dinero, Microsoft C5, Dataløn, Navision og mange flere.

Ved at kende disse systemer, formår vi på elegant vis at glide ind i virksomhedens dagligdag og fra første færd bidrage med sikker økonomihåndtering, der skaber overblik i det setup, personalet allerede kender til.

Få klarhed med løbende indsigt

Selvom årsregnskabet er en stor og vigtig begivenhed for enhver virksomhed, er det til enhver tid vigtigt også at være ajourført med den daglige økonomiske situation, så alt registreres og din virksomhed løbende kan forholde sig til de tal, transaktioner og budgetter, bogføringen viser.

Som revisor og bogholder i Holbæk hjælper vi dig med at registrere alle transaktioner og postere dem korrekt under hensyntagen til den enkelte type, så der altid er afstemte forhold mellem beholdninger og likviditet.

Vi sørger for, at alle regnskaber, budgetter m.m. udformes klart og forståeligt til din virksomhed, mens myndigheder og instanser præsenteres for formelt regnskabsmateriale, der ned til sidste punktum følger de standarder, revisorer og bogholdere kender og forventer at møde, hvis de skal tolke og godkende et regnskab med tillid og uden anmærkninger. Lad TalXperten blive din revisor og bogholder i Holbæk og få belyst din virksomheds økonomi ned til mindste detalje.

Få en løsning, der passer dig

Hos TalXperten møder du dygtige og fleksible bogholdere og revisorer, der hjælper med alt fra iværksætteri til bogføring og løn, skat og moms samt årsregnskaber og meget mereKontakt os på +45 2635 2296[email protected], eller udfyld kontaktformen for at høre mere.

Uforpligtende tilbud
Er du menneske?

Bogføringspriser fra kun 350 kr!