TalXperten går fra at være en lokal virksomhed, til at være landsdækkende.

Vi har udviklet TalXperten fra at være en lokal Kolding-baseret virksomhed, til nu at være en landsdækkende servicevirksomhed hvor vi tilbyder løsning af opgaver indenfor bogføring- og regnskab, nu med nyåbnede kontorer i Aarhus og København.

Vi er kendte for vores høje kvalitet til ”jyske priser” og at alle vores dygtige og erfarne medarbejdere er i øjenhøjde med vores kunder – lige fra den lille enkeltmandsvirksomhed eller butik til de mellemstore virksomheder. Vi tilbyder vores service indenfor moms, lønninger, årsregnskaber, skatteopgørelser/selvangivelser, controlling, budget, estimater og rapportering til ledelse, bestyrelse og banker indenfor næsten alle brancher.

TalXperten har i 2018 oplevet en stor interesse fra både eksisterende og nye kunder, hvilket har resulteret i, vi har udvidet ejerkredsen, og sammen med den nye ejerkreds har vi ansat nyt personale og søger løbende nye dygtige medarbejdere indenfor bogføring, regnskab og revision.

Den 1. oktober 2018 åbnede TalXperten kontor i det spændende område af København, hvor Bing & Grøndahls porcelænsfabrikker holdt til i gamle dage. Adressen er: Vesterbrogade 149, bygn. 9, 1. sal, 1620 København V.

Den 2. januar 2019 åbner vi kontor lige i hjertet af Aarhus C. med et optimistisk blik til havnen, nemlig i Mejlgade 95, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Vores kontor i Kolding er beliggende på Centervej 2, 6000 Kolding. Det var i Kolding vores rejse startede, så her brænder vi også for de lokale virksomheder.

Hvis du vil have en helt uforpligtende snak om regnskaber i høj kvalitet til ægte jyske priser, så kontakt endelig Tanja på tlf. 26 35 22 96 eller email ‘[email protected]’.