Bank rapportering

Få et tilbud

Bank rapportering

Hvis din/jeres bank har bedt om løbende rapporteringer for at sikre at de altid lever op til Finanstilsynets krav om kontroller af risici i deres engementer med kunder, kan TalXperten selvfølgelig også hjælpe din/jeres virksomhed med det. 

Er der tale om en lille virksomhed, har vi også rigtig god erfaring med at være en aktiv deltager i forholdet med banken – vi deltager gerne i møder med banken og drøfter/forhandler finansieringsmuligheder- og betingelser. Bankrapporterings pakken kan bestå af følgende:

  1. Resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelser
  2. Aktuelle tal, budget og estimater
  3. Sammenligningsanalyser fra aktuelle tal til budget og estimater. 

 

Bankpakken

Er din bank besværlig og beder dig/jer om alle mulige informationer, som du/I ikke ved så forfærdeligt meget om? F.eks. pengestrømsopgørelser? Eller et budget ”som stemmer”? Eller taler banken et ”sprog” som du/I bare ikke rigtigt forstår? I TalXperten har vi stor erfaring med at ”tage kunden i hånden, og gå i banken sammen”. En god, tæt dialog med banken kan være forskellen på et ja og et nej til finansieringen af det næste projekt.

Vi har stor erfaring med hvad banken kræver af oplysninger og dokumentation, og ikke mindst hvad de kræver af kvalitet i det materiale virksomheden skal levere til banken. For de virksomheder, som har behovet for lidt hjælp overfor banken, kan vi tilbyde Bankpakken: 

  1. Løbende rapportering (efter bankens behov) af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelser
  2. Nøgletal, specifikationer og analyser (efter bankens behov)
  3. Budget og estimater
  4. Særlige dokumentationer til brug for bankens opfyldelse af Hvidvask loven for banker.
  5. Møder med banken med henblik på gennemgang af budget og estimater
  6. Forhandlinger om kreditfaciliteter og betingelser for disse.

TalXperten’s medarbejdere har alle mange års erfaring med stærke indarbejdede rutiner og interne kontroller, som sikrer at rapporter afspejler de faktiske forhold og registreringer i virksomheden. Alle registreringer i bogholderiet og alle rapporteringer er nøje afstemte.

Kontakt TalXperten og få et tilbud på løsninger som er tilpasset dit/jeres behov.

Få en løsning, der passer dig

Hos TalXperten møder du dygtige og fleksible bogholdere og revisorer, der hjælper med alt fra iværksætteri til bogføring og løn, skat og moms samt årsregnskaber og meget mereKontakt os på +45 2635 2296[email protected], eller udfyld kontaktformen for at høre mere.

Uforpligtende tilbud
Er du menneske?

Bogføringspriser fra kun 350 kr!