Bogholder og revisor i Aarhus

Få et tilbud

Har du behov for klart økonomisk overblik, god kommunikation og ikke mindst hurtig service, når du skal bruge nøgletal til din forretning? Så er TalXperten din bogholder og revisor i Aarhus.

Bogholdere og revisorer har et kedeligt ry for at være urimeligt dyre og tage sig lidt for god tid om regnskab og revision. Sådan er det ikke hos TalXperten. Som alle andre virksomheder lever vi af konkurrencestærke priser, fleksibilitet og ikke mindst et godt produkt!

Vi ved, du som erhvervsdrivende har en travl hverdag og at din tid er en knap ressource. Derfor agerer vi katalysator for din økonomistyring og aldrig bremseklods.

Få værdi under dine velkendte rammer

Det danske erhvervsliv anvender ofte de samme IT-produkter til økonomi- og regnskabsstyring. Derfor har vi specialiseret os i de mest gængse systemer, hvilket bl.a. er Focus IT, E-conomic, Winkompas, Dinero, Billys Billing, Sigma, Navision, Microsoft C5, Dataløn etc.

Takket være indsigt og erfaring i disse systemer, glider vi let og elegant ind i de strukturer, der allerede eksisterer om jeres økonomi. Det betyder, I ikke skal tilvænne jer nye måder at gøre ting på, men forbliver i jeres vante rammer, når der skal udføres lønregnskaber, momsregnskaber, kreditor- og debitorstyring, selvangivelser og meget mere.

Fordi vi netop har solidt kendskab til de mest anvendte økonomistyringsprogrammer og deres funktioner, slipper du for at bekymre dig om en længere indkørselsperiode og fejl på grund af mangelfuld erfaring i de enkelte systemer.

Du får med andre ord et effektivt samarbejde, hvor din virksomheds økonomi behandles korrekt. Dermed kan du træffe vigtige beslutninger med fodfæste i valide regnskaber og budgetter, der er udarbejdet af system- og fagstærke bogholdere og revisorer i Aarhus.

Sparring på flere niveauer

Hos TalXperten anser vi os som din sparringspartner og rådgiver. Vi står til rådighed, når du skal bruge transaktionsoversigter og bilag eller viden om drift, likviditet m.m.

Har du behov for analyser og nye måder at finde besparelser på, hjælper vi også der. Mange virksomheder råder over store udviklingspotentialer, der viser sig, når de økonomiske aspekter granskes og analyseres.

Hvornår har du f.eks. sidst fået kontrolleret de finansielle strukturer i din virksomhed? Hvornår har du seneste undersøgt muligheden for en bedre bankaftale? Hvornår har du senest kontrolleret, din likviditet er forberedt på udsving i drift og udbetalinger?  Og hvornår har du senest taget de offentligt tilgængelige årsregnskaber fra dine nærmeste konkurrenter og analyseret, om du kan håndtere din økonomi smartere og dermed opnå større afkast?

Med indsigt i din forretnings økonomiske situation, kan vi analysere dine muligheder, de besparelser og det vækstgrundlag, der gemmer sig i forretningens tal. Det giver ikke bare her-og-nu besparelser, men baner vejen for et langt bedre regnskab.

Du finder os her:

Mejlgade 95, 1. sal lokale 1.7, 8000 Aarhus C

Telefon: 71 74 71 91

Maerk ApS

Jeg er ovenud tilfreds med TalXperten, som jeg har benyttet som bogholder og rådgiver.

Det har været en 100% positiv oplevelse. Opgaver bliver løst perfekt og til tiden. Der er aldrig ventetid på henvendelser. Desuden bliver alle problemstillinger nøje vurderet – og givet den tid der skal til for at finde den bedste løsning.

Jeg giver TalXperten mine bedste anbefalinger.

Jesper Andersen

TalXperten har været utrolig behjælpelige med alt fra opstartsrådgivning, og til hjælp ved etablering af selskab.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tanja, fra TalXperten, og du kan regne med at være i trygge hænder hos hende.
Profillageret.dk

DLO Rengøringsservice

Kan kun andbefale TalXperten.

Efter en stor nedgang i firmaet er det lykkedes at samle det hele op igen. Nu ikke engang et år senere er vi oppe igen.

Uden Tanja’s hjælp havde det ikke aldrig lykkedes.

Tanja har styr på tingene.

FarmControl Group Aps

Vi har brugt TalXperten i knap 3 år nu,og kan i den grad sige de lever op til deres navn. Tanja er en super dygtig og utrolig engageret revisor, som får ordnet tingene til tiden. For os er det skønt at har vi spørgsmål selv efter 15.30 så kommer vi igennem og får løst det.
Kan i den grad kun give mine varmeste og bedste anbefalinger til TalXperten.

Få en løsning, der passer dig

Hos TalXperten møder du dygtige og fleksible bogholdere og revisorer, der hjælper med alt fra iværksætteri til bogføring og løn, skat og moms samt årsregnskaber og meget mereKontakt os på +45 2635 2296[email protected], eller udfyld kontaktformen for at høre mere.

Uforpligtende tilbud
Er du menneske?

Bogføringspriser fra kun 350 kr!